December 1, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Sumă uriașă de bani, descoperită în casa unui bărbat din Otopeni. Video

2 min readVideo

Saci plini cu bani au fost descoperiți în casa unui bărbat din Otopeni, de polițiștii DIICOT, în urma unei acțiuni pentru combaterea comercializării de droguri. Peste 1.700.000 de lei au confiscat polițiștii.

O sumă uriașă a fost confiscată de polițiști
Bărbatul ținea în casă toți banii făcuți din droguri
Poliția Română: “Poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului din Otopeni, fiind descoperite şi ridicate: aproximativ 17 kilograme de cannabis, 3.928 de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cocaină, 10 grame de amfetamină, precum şi 1.698.970 de lei şi 4.070 de euro, care ar proveni din trafic de droguri. De asemenea, a fost ridicat, pentru cercetări, un autoturism. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Astfel, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2020, cel în cauză a fost surprins în flagrant delict, în Otopeni, în timp ce ar fi transportat, pregătite pentru vânzare, 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis şi 15 grame de haşiş”

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.