December 4, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Fetiță de 2 luni în stare critică, după ce i-a fost injectată heroină, în Texas. Mama ei, dusă direct în arest

2 min readFoto

O fetiță de doar două luni, a cărei identitate a fost protejată, se zbate între viață și moarte după ce i-a fost injectată heroină, cel mai probabil de către părinți. Incidentul dramatic a avut loc în statul american Texas. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

Galerie (2)

Destiny Harbour, mama copilei, a fost plasată sub arest Mirror Online
Bebelușul este în stare critică, fiind conectat la aparate
Mama lui a fost reținută de poliție și riscă ani grei după gratii
Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19
Copila este în acest moment la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a unui spital din orașul texan Fort Worth. Avea urme de înțepături pe corp și creștet, atunci când a fost găsită de polițiști în stare de inconștiență, în urma unui apel de urgență. De altfel, chiar agenții au fost cei care au efectuat primele manevre de resuscitare, până au putut interveni medicii. Iar suspiciunile au fost confirmate: specialiștii au descoperit urme de heroină în urina ei după analizele de laborator.

Mama fetiței, o tânără de doar 21 de ani, a fost arestată de către polițiști, cât timp se efectuează investigațiile. Potrivit Mirror Online, care citează presa locală, autoritățile din Texas au catalogat cazul dreptul unul “șocant”.
Cercetătile preliminare au scos la iveală faptul că femeia a născut fără asistență medicală, la domiciliu, în luna august a acestui an. Mai mult, bebelușul nu fusese văzut de niciun medic de la naștere, fiind crescut de mamă, prietenul acesteia – un individ de 34 de ani, și bunică, o femeie în vârstă de 37 de ani.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au descoperit ustensile folosite de obicei de către consumatorii de heroină, precum și cantități mici de substanțe ce urmează a fi analizate.
Poliția locală a anunțat, pentru canalul Local 12, că cei trei adulți riscă ani grei de închisoare pentru vătămarea corporală a unui copil, infracțiune de gradul I în statul Texas.

Ancheta continuă și nu este exclus ca părinții să fie judecați și pentru alte capete de acuzare.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.