December 1, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cristina, românca ucisă cu sălbăticie de iubit în Germania, ceruse ajutorul poliției cu câteva săptămâni înainte de crimă

2 min readDe Veronica Micu.Publicat: 12.11.2020, 13:05.
Actualizat: 12.11.2020, 14:17

Cristina V., românca de 25 de ani ucisă de iubitul ei italian, marți seară, în localitatea bavareză Tegernsee din Germania, ceruse ajutorul poliției cu câteva săptămâni înainte de crimă.

Românca și italianul aveau împreună un copil de nici 2 ani.
Micuțul a rămas în grija rudelor.
Din cauza certurilor și scandalurilor dese, tânăra din Tecuci a cerut ajutorul poliției în urmă cu câteva săptămâni, scrie Munchener Merkur.

“Au fost anchete”, a confirmat purtătorul de cuvânt al poliției, Martin Emig, care a precizat că italianul nu avea antecedente penale.

Reamintim că tânăra româncă a fost ucisă marți seară de iubitul ei italian, în casa lor din Tegernsee, un oraș din districtul Miesbach, Germania.

Alerta a fost dată de un vecin, care a auzit certuri, zgomote puternice și strigăte de ajutor venind din apartamentul vecinilor lui.

Polițiștii veniți la fața locului l-au somat pe bărbat să deschidă ușa, însă acesta a refuzat, astfel că oamenii legii au intrat cu forța în apartament.

A fost, însă, prea târziu pentru tânăra româncă. Cristina fusese deja înjunghiată mortal de bărbatul împreună cu care avea un copil de nici 2 anișori.

Criminalul stătea lângă cadavrul româncei, într-o baltă de sânge

Când au intrat în casă, polițiști germani l-au văzut pe italian stând lângă cadavrul femeii, într-o baltă de sânge.

În ciuda cererilor repetate adresate de polițiști bărbatului, să lase jos cuțitul, individul a început să-i atace. În momentul în care italianul s-a năpustit asupra unuia dintre ofițeri, acesta din urmă și-a folosit arma din dotare, împușcându-l mortal pe bărbat.

“În ciuda eforturilor depuse de medici, cele două persoane nu au putut fi resuscitate”, a explicat Rainer Kehrer, de la poliția din Miesbach, într-o conferință de presă.

Copilul de 1 ani și 8 luni al cuplului, care se afla în casă în momentul în care mama lui a fost ucisă, se află acum în grija rudelor.

Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi ucis-o pe româncă din gelozie.

Cazul este investigat de polițiștii criminaliștii din Miesbach, sub coordonarea parchetului public din München.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa observator.tv@digitalag.ro.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.