December 3, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

FOTO Ce actor l-ar putea înlocui pe Johnny Depp în „Fantastic Beasts 3“

2 min readFilmul, spinoff „Harry Potter” aflat în prezent în producţie în Marea Britanie, este regizat de David Yates şi e programat să fie lansat pe 15 iulie 2022.

La finalul săptămânii trecute a fost dezvăluit că Warner Bros. i-a cerut actorului să părăsească franciza după ce a pierdut procesul intentat The Sun pentru defăimare. Depp a anunţat pe 6 noiembrie că a fost de acord cu solicitarea şi că va face apel în cazul deciziei Curţii londoneze, potrivit news.ro.

El a interpretat rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald în franciză. Depp a filmat o singură scenă pentru al treilea film, însă va primi întreg onorariul.

Mads Mikkelson FOTO Cinemagia 

Grindelwald este un vrăjitor periculos care are o relaţie romantică cu Dumbledore. Rolul a fost interpretat şi de Colin Farrell în „Fantastic Beasts” din 2016, când vrăjitorul apărea sub o altă identitate. Mai târziu a fost dezvăluit că este Grindelwald, iar Depp a preluat rolul la finalul primului film din serie şi l-a interpretat în al doilea, lansat în 2018.

Din distribuţia „Fantastic Beasts 3” fac parte Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler şi Jessica Williams.

Scriitoarea J. K. Rowling, care a publicat în 2016 „Fantastic Beasts” şi în 2018 continuarea „The Crimes of Grindelwald”, este co-scenarist, la fel şi Steve Kloves.

„Fantastic Beasts and Where to Find Them” a generat încasări de 800 de milioane de dolari, la nivel global. Pentru al doilea film din serie au fost vândute bilete, la nivel global, în valoare de 654 de milioane de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.