December 5, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Care a fost ultima dorinţă a lui Sean Connery

1 min read


“Îl vom duce pe Sean în Scoţia, a fost ultima sa dorinţă”, a confirmat ea pentru Scottish Mail on Sunday. 

“El şi-a dorit ca cenuşa să fie împrăştiată în Bahamas, dar şi în ţara sa”, afirmând că acest lucru va fi organizat odată ce restricţiile legate pandemia de COVID-19 o vor permite. 

“Când va fi posibil şi sigur să călătorim din nou, atunci familia se va întoarce în Scoţia cu el”, a declarat Micheline Roquebrune, căsătorită cu starul din “James Bond” timp de 45 de ani, potrivit news.ro. 

Conform văduvei lui Sean Connery, o ceremonie comemorativă va fi organizată în Scoţia. 

Născut în 1930 la Edinburgh, actorul a fost ataşat toată viaţa de Scoţia, atât de mult încât şi-a tatuat pe braţ “Scotland forever”.

Sean Connery, primul James Bond din istoria francizei, a murit în somn, înconjurat de familie. Actorul a cunoscut o lungă carieră în care a primit numeroase premii, între care un Oscar, două Bafta şi trei Globuri de Aur. Pe reţelele de socializare, lumea cinematografiei i-a adus omagii. Daniel Craig, interpretul actual al lui James Bond, a salutat, într-un comunicat, un mare actor care “a definit o eră şi un stil”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.