December 3, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un primar din Argeş a fost prins conducând un camion ticsit cu lemne furate. Edilul a dat vina pe soţie

1 min readPrimarul din Vlădeşti a fost prins de către poliţiştii de la Combaterea Delictelor Silvice în localitatea Corbi din judeţul Argeş. El transporta 38,73 de metri cubi de material lemnos, fără documente legale de provenienţă.

 

Edilul conducea un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara şi remorcă. Potrivit legii, transportul, în volum de peste 10 metri cubi de lemn, neînsoţit de documentele specifice de transport, constituie infracţiune şi se sancţionează cu amendă sau cu închisoare de la 6 luni la un an şi cu confiscarea materialelor lemnoase care fac obiectul transportului.

 

Într-o intervenţie la Digi24, primarul a dat vina pe soţie, precizând că s-a aflat la volanul camionului deoarece firma soţiei lui nu avea un şofer disponibil.

 

„Eu eram doar şofer. (Reporter: Şi dumneavoastră pe ce cantitate aveaţi?) 34, 33… nu ştiu, că nu sunt eu cel care fac hârtiile. Soţia nu mai are şofer. Nu, nu mă ocup de gater. Mă ocup doar de primărie. Era la ora 18:00, în afara orelor de program”, a declarat Dică Hristu Cristian.

 

Acesta din urmă s-a ales cu dosar penal, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Domneşti. A fost confiscată şi maşina cu care edilul a fost prins la furat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.