December 4, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Exod în masă al parizienilor. Locuitorii capitalei Franței au părăsit orașul înainte de noul lockdown. Proteste anti-închidere în mai multe orașe FOTO

2 min read


Franța a intrat în carantină totală, după ce autoritățile au decis să impună noi restrictii de deplasare în încercarea de a ține sub control răspândirea  coronavirusului. Mii de oameni și-au făcut bagajele și s-au urcat în mașini vrând să părăsească marile orașe, în speranța că vor putea depăși mai ușor perioada de lockdown în localitățile rurale.

Inelul de centură  al Parisului a fost blocat de ambuteiaje, joi noapte, iar coloanele de mașini au  ajuns să se întindă pe sute de kilometri. 
 

 

Cei care au rămas au ieșit în stradă în semn de protest față de noul lockdown. 
Franța a fost luată cu asalt joi seară, de o serie de proteste anti-carantină. Oamenii au ieșit în stradă la Nisa, Paris, Besançon, Nantes, Toulon și Toulouse, cerând demisia Președintelui Emmanuel Macron. “Munciți, consumați și tăceți” au scandat francezii ieșiți pe străzile Parisului să protesteze, conform AFP

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!
ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.