December 2, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cu o lună înainte de parlamentare, Sebastian Burduja îşi lansează cartea – Planul pentru România

1 min readAstfem pe lângă „revoluţia întoarcerii acasă a milioanelor de români alungaţi peste hotare de impostură, hoţie şi nepăsare”, Burduja mai vorbeşte despre „revoluţia liderilor autentici, revoluţia cetăţenilor, revoluţia democraţiei, a deschiderii către viitor, a dezvoltării şi a speranţelor”.

 

„O primă problemă majoră a societăţii româneşti la nivelul mentalului colectiv o reprezintă scepticismul cronic. Dezbinarea. Îndârjirea nejustificată dar permanentă împotriva tuturor, individualismul excesiv şi judecăţile irevocabile însă pe deplin artificiale care distrug înainte să construiască. Sentinţele fără drept de apel şi în necunoştinţă de cauză. Lipsa încrederii. 

Întâiul pas înspre un remediu este să acceptăm că avem o problemă. Al doilea decurge firesc de acolo: ce-ar fi dacă fiecare dintre noi am fi mai atenţi înainte de a-i judeca pe alţii? Ce-ar fi dacă ne-am informa în mod real înainte să emitem păreri şi să ne înfingem bine în sentinţe definitive şi irevocabile? Şi ce-ar fi dacă am păstra o minte cât mai deschisă, lăsând întotdeauna loc prezumţiei de bună credinţă?”, relatează Burduja pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.