December 5, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala

2 min read

În urmă cu trei zile, Ionuț a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook.
Jandarmul le spunea oamenilor cât de grea este lupta cu noul coronavirus.
Jandarmul sibian a primit tratament conform protocolului, însă evoluția a fost una nefavorabilă. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Sibiu, Ionuț a primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție.

Din păcate, miercuri seară, Ionuț s-a stins la spital.

“Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, au mai transmis reprezentanții prefecturii.

Protejați-vă cât puteți!

În urmă cu trei zile, Ionuț a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, prin care le spunea oamenilor cât de grea este lupta cu această boală:

“O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl intrece. Este o luptă groaznică.

Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”.

Colegii săi din jandarmerie, dar și prietenii transmit că regretă profund pierderea lui și sunt alături de familia îndurerată.

“O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, căpitan Câmpean Ionuț a încetat din viață. Jandarmul era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, în data de 23 octombrie a.c. Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, a transmis și Lt. Picioiu Floriana.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa observator.tv@digitalag.ro.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.