October 21, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O mamă şi-a ucis cele trei fetiţe, apoi a sunat poliţia anunţând că se omoară

2 min read

Tatăl copilelor se separase de mama acestora.
Fata de 9 ani a fost transportată la spital, dar nu a supravieţuit.
Poliția din Viena, Austria, a făcut descoperirea cutremurătoare a trupurilor celor trei micuţe, după ce mama lor a sunat la poliţie şi a mărturisit totul. Tot ea a anunţat autorităţile că urmează să îşi pună capăt zilelor.

Femeia de 31 de ani, originară din Nepal, a sunat la poliţie şi a anunţat că şi-a ucis copilele, dar şi că urmează să îşi pună capăt zilelor.

Ofiţerii au venit la faţa locului, în cartierul Donaustadt sâmbătă după-amiază, după apelul femeii la numărul naţional de urgenţă. Acolo au găsit trupurile neînsufleţite ale copilelor, dar şi pe mamă cu mai multe răni pe corp pe care şi le-a provocat singură.

Potrivit unei anchete preliminare, fetele, una de 9 ani, una de 3 şi un bebeluş de 8 luni ar fi fost sufocate. Fetiţa cea mare a fost transportată de urgenţă la spital, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul.

Poliția a vorbit cu rudele mamei, care este din Nepal, de la care au descoperit că tatăl copilelor s-a separat de aceasta, dar locuieşte în continuare în acelaşi oraş.

“Astăzi, la primele ore ale dimineții, o femeie în vârstă de 31 de ani a sunat la numărul de urgență al poliției și a declarat că tocmai și-a ucis copiii și că vrea să se sinucidă. În timpul unei percheziții imediate a locuinței, polițiștii au găsit două fete, în vârstă de opt luni și trei ani, care erau moarte. O a treia fată, în vârstă de nouă ani, a fost dusă la spital, dar resuscitarea nu a reușit. În acest moment, o ancheta are loc la locul faptei. Un raport medical criminalist cu privire la cauza morții este încă în așteptare.” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror.

Rudele femeii se pregătesc acum de înmormântarea copilelor.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.