October 22, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Fetiţă abuzată de un bărbat în timpul cursurilor online

2 min read

Suspectul a fost arestat, urmând a fi audiat.
Fetiţa a fost dusă la spitalul de copii din oraş
Un bărbat din Chicago se află în custodia poliției după ce ar fi fost văzut abuzând sexual o fetiță de șapte ani în timpul cursurilor online la care trebuia să asiste micuţa.

Poliția a declarat că fata, elevă la o școală publică din oraș, a fost forțată şi batjocorită în casa bărbatului, joi. Evenimentul terifiant a avut loc în partea de sud a oraşului Chicago.

Chiar profesorul fetei a fost martorul abuzului după ce incidentul a fost transmis online pe aplicația de învățare la distanță pe care o foloseşte şcoala. Tot el a raportat directorului instituţiei de învăţământ, fiind ulterior alertate autorităţile.

Ofiţerii de poliţie au venit în jurul orei 13.30 la adresa menţionată de profesor şi l-au arestat pe loc pe presupusul agresor.

Fetiţa a fost dusă la spitalul de copii din oraş. Detaliile despre starea ei actuală de sănătate nu au fost publicate.

Suspectul a fost arestat, urmând a fi audiat.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Chicago a declarat pentru DailyMail că incidentul rămâne în curs, o anchetă amplă fiind în desfăşurare. Poliția a refuzat să comenteze relația de rudenie a suspectului cu fata.

De asemenea şi departamentul pentru protecţia copilului s-a autosesizat şi au demarat o anchetă pentru a se stabili care au fost împrejurările şi unde va fi plasată copila în perioada cercetărilor.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.