October 25, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Vremea 19 octombrie – 16 noiembrie. Temperaturi peste valorile normale și ploi puține

1 min read

Puține ploi pe finalul lunii octombrie, prognozează ANM
Temperaturi mai mari decât cele normale până la începutul lui noiembrie
Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19
Vremea 19 – 26 octombrie

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice și la munte.

Prognoza meteo 26 octombrie – 2 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 2 – 9 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 9 – 16 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare în regiunile extracarpatice.

Citește și: Vreme rece în weekend, temperaturile minime coboară spre 0 grade Celsius

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.