October 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Va încerca să doboare un record mondial în fața juraților!

2 min read

Leonardo Costache ”Leo Jaws” deține deja două recorduri pentru ridicat greutăți cu dinții, iar duminică seara, în fața juraților iUmor, va încerca să îl doboare pe cel de-al treilea. Astfel, Leo va încerca să ridice o greutate de 101 kilograme folosindu-se doar de dinți, pentru cel puțin 10 secunde.

Deținătorul a două recorduri mondiale Adrian Mihai va face și el o demonstrație de forță sfărâmând tot ce îi iese în cale, în timp ce Adriana Geamănu va dovedi că fetele nu se lasă nici ele mai prejos! Cea mai puternică femeie din România și deținătoarea unui record mondial la cărat greutăți, o va face pe Delia să exclame: ”Așa arată o femeie puternică, nu vă mai bateți cu pumnul în piept!”.

Rămâne însă de văzut cum vor juriza Delia, Mihai Bedeac și Cheloo aceste numere pline de forță! Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.