October 31, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un reputat medic din Timișoara şi-a pus capăt zilelor

2 min read

Trupul neînsufleţit a fost descoperit de fosta lui soţie.
Medicul ar fi lăsat un bilet de adio în care îşi explică gestul.
Voicu Voiculescu era specialist în chirurgie toracică şi lucra la Spitalul Municipal. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de fosta soţie, în apartamentul doctorului. Acesta ar fi lăsat şi un bilet de adio.

Medic: Nu cred, nu cred aşa ceva!

Bărbatul, şi el medic şi coleg cu Voicu Voiculescu, este şocat de veste. Împreună cu mai mulţi doctori, a ajuns într-un suflet la apartamentul unde s-a sinucis reputatul chirurg.

Şi vecinii sunt marcaţi de moartea medicului.

Vecin: Când am auzit mi s-a făcut rău.

Reporter: Aţi auzit împuşcătura?

Vecin: Nu. Îl cunosc din 96. Nu ştiu ce probleme avea. Era preşedintele asociaţiei, era un foarte bun medic. A operat-o pe soacră-mea acum câţiva ani. Era unul dintre cei mai buni medici din Timişoara.

Bărbatul povesteşte că a vorbit cu Voiculescu la ora 15.00 şi acesta nu dădea niciun semn că ar avea vreo supărare. La ora 19.00 a aflat că medicul de 61 de ani şi-a pus capăt zilelor. Cunoscutul specialist în chirurgie toracică era şi instructor de tir. Din acest motiv ar fi avut în casă un pistol cu glonţ de fabricație cehească.

Vecin: A, păi s-a despărţit de soţie de 10 ani. Dar purtau legătură, comunicau. Şi cu fetiţa. Veneau pe aici, i-am văzut, nu.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de legişti pentru necropsie.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.