October 27, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Nu am promis că voi rezolva instant problema apei şi a căldurii

1 min read

Nicușor Dan, primar ales București: “E o problemă grea, nu am promis în campanie că voi rezolva instant problema apei şi a căldurii. Ce putem face pentru că iarna practic începe într-o lună, e să pregătim un management de avarie. Adică să fim siguri că vom avea materialele, că vom avea echipele, că vom avea detectoarele şi că vom avea voinţa pentru a interveni cât mai repede şi că vom comunica bucureştenilor cât durează avaria care îi face pe ei să nu aibă apă caldă şi căldură”.

El spune că și-a propus să reabiliteze în trei ani sistemul de termoficare al Bucureștiului și că din primăvară vor fi disponibili 500 de milioane de euro, cu care trebuie să rezolve problema.

Nicușor Dan, primar ales București: “Ce se va întâmpla din primăvară, putem să luăm acei bani europeni care sunt alocaţi Bucureştilui, a adăugat şi Guvernul o sumă de 300 de milioane, deci avem 500 milioane de euro cu care putem să începem să rezolvăm problema asta. Până atunci, trebuie să facem un management de avarie, pentru o bună informare a bucureştenilor”Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.