October 26, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila în PSD: ”A luat o decizie greșită”

2 min readIntrarea în Partidul Social Democrat a prof. dr. Alexandru Rafila nu schimbă cu nimic acest partid, “care rămâne unul retrograd”, a afirmat joi premierul Ludovic Orban.

 “S-a schimbat cu ceva PSD? Nu s-a schimbat cu nimic. Cu o floare nu se face primăvară. Nu cunosc abilităţile politice ale domnului Rafila. Cred că locul domnului Rafila nu este în PSD. Mi se pare că a luat o decizie greşită şi într-un moment în care, să fim cinstiţi, e nevoie de fiecare specialist în această bătălie. Dar, în fond, este decizia fiecărui om, ea va fi judecată de oameni. Pe de altă parte, PSD rămâne un partid la fel de retrograd, un partid care se comportă ca un duşman al României prin aproape tot ceea ce face”, a declarat Orban la Digi24.Prof. dr. Alexandru Rafila s-a alăturat echipei PSD, pe care o va reprezenta în Parlament, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu. 
Ciolacu: ”Partidul trebuie să se deschidă”
 “Aşa cum v-am promis şi dumneavoastră, şi colegilor mei, şi simpatizanţilor PSD de când am preluat funcţia de preşedinte al PSD, am spus foarte clar că partidul trebuie să se deschidă în primul şi în primul rând pentru specialişti din prima linie deja recunoscuţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Astăzi îi mulţumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre şi sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură şi nu este o luptă care va dura foarte puţin timp. Domnul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României”, a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.