October 20, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Lovitură pentru autoritățile germane, în lupta anti-Covid. lnstanța a suspendat măsura închiderii restaurantelor

2 min read


Un tribunal din Berlin a suspendat măsura impusă de guvernul local de închidere a barurilor și restaurantelor. Anterior, guvernul local din Berlin impusese închidere obligatorie între ora 23:00 și 6:00 dimineața.Decizia autorităților locale face parte dintr-o serie luată de instanțe în răsturnarea măsurilor impuse de guvern pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Justiția a fost însă de altă părere și a suspendat decizia. “Instrucțiunea de închidere a fost suspendată pentru moment, deoarece instanța consideră că este disproporționată, având în vedere alte măsuri luate pentru combaterea pandemiei”, a spus un purtător de cuvânt al instanței administrative din Berlin.
 
Curtea a argumentat că nu există dovezi că barurile și restaurantele care respectă regulile existente privind purtarea măștii și distanțarea socială au contribuit la creșterea ratelor de infecție.Hotărârea a fost un răspuns la acțiunile în justiție depuse de 11 proprietari de restaurante care au contestat închiderea.
 
Mai multe orașe germane, inclusiv centrul financiar Frankfurt, au impus, de asemenea, o închidere timpurie pentru baruri și restaurante, iar statele germane au convenit săptămâna aceasta cu cancelarul Angela Merkel că astfel de măsuri ar trebui să fie automate de îndată ce ratele de infecție din orice zonă depășesc 50 la 100.000 de locuitori într-o săptămână.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!
ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.