October 26, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

„Decizii criminale!” Dr. Monica Pop: Cine are dreptul să hotărască prioritate pentru bolnavii COVID în fața celorlalți, unii cu boli grave, și să-i condamne la moarte?! Toți au același drept la sănătate prin Constituție

2 min read


Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, își manifestă din nou indignarea față de modul în care autoritățile gestionează pandemia. Mai precis, pentru tratarea cu prioritate a cazurilor de COVID, în detrimentul bolnavilor cu alte afecțiuni, o măsură pe care o consideră discriminare. În mesajul postat pe Facebook, medicul Monica Pop arată că 85% dintre cei infectați cu covid-19 s-au vindecat, unii chiar și fără tratament, în vreme ce românii care au maladii mai grave sunt lăsați să moară. 

„Discriminare!

Cine are dreptul să hotărască prioritate pentru bolnavii COVID în fața celorlalți, unii cu boli grave, și să-i condamne la moarte?! Toți au același drept la sănătate! Prin Constituție!

Jurământul, dar și legea, cer să tratăm oamenii bolnavi, fără nicio discriminare, nu doar pe cei afectați de virus!

85% din bolnavii COVID s-au vindecat, mulți chiar și fără a fi necesar vreun tratament! Doar supraveghere!

Pe când pacienții cu boli grave își pierd sigur viața în lipsa tratamentului adecvat pentru bolile respective.
În plus, și ei plătesc asigurări de sănătate! Cum să nu fie tratați?! Prioritate trebuie să aibă orice om bolnav, nu doar cei COVID! Altfel, vor muri mult mai mulți decât cei cu COVID! Au murit deja, destui, alții s-au agravat, neprimiți la timp la tratamente!

Decizii criminale!

Se impun consultații și tratamente pentru orice pacient! Cu efort susținut pentru a se evita contaminarea. Să nu mai moară nimeni din lipsa actului medical! În acest sens, trebuie îndreptată strategia de sănătate, așa greu cum e!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Miercuri, Direcția de Sănătate Publică a Capitalei a cerut tuturor spitalelor din București să creeze „circuite pentru internarea pacienților Covid-19 pozitivi”, având în vedere „numărul insuficient de paturi dedicate pacienților pozitivi cu virusul SARS-CoV-2” din spitalele dedicate în prezent bolnavilor Covid.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!
ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.