October 20, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Român de 19 ani, închis în Austria, a săpat o gaură în zidul celulei și a pus la cale o evadare ca-n filme (Video)

2 min read

Ajutat de colegii de celulă, doi ceceni, românul a săpat o gaură în zidul celulei.
Deținuții au fost prinși la câteva minute după ce au coborât în rapel 12 metri, pe zidul închisorii.
Prizonierii, cu vârste între 19 și 26 de ani, au săpat în peretele gros de 70 de cm al celulei o gaura de 30 pe 30 de cm, prin care au coborât apoi în rapel pe zidul clădirii folosind cearșafurile de pe saltele.

Au coborât 12 metri până în curtea închisorii și au escaladat apoi zidul care-i despărțea de oamenii liberi. Atunci s-a declanșat alarma. Era puțin după 3 dimineața.

Douăsprezece patrule de serviciu și gardienii închisorii au pornit în căutarea deținuților. „Doi bărbați au fost prinși imediat după ce s-a dat alarma, unul câteva minute mai târziu”, a spus directorul închisorii, scrie noen.at.

A treia persoană a fost descoperită câteva minute mai târziu într-o parcare, la două străzi distanță. Bărbatul se ascundea sub o mașină și a fost descoperit de un câine de poliție.

Prizonierii au fost arestați și duși înapoi în închisoare, unde au fost supuși unor măsuri speciale de securitate. Toți cei trei erau condamnați pentru furt și aveau de efectuat pedepse de la unu la trei ani, anunță și krone.at.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.