October 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Momentul în care copilul de 4 ani dispărut la Suceava este găsit la aproape 5 km de casă. „Măi, l-am găsit!”

2 min read

Copilul a plecat în jurul orei 16.00 la o familie invecinată, însoțit de 2 căței, însă mama lui nu l-a mai găsit acolo, atunci când a mers să-i ducă ceva mai gros de îmbrăcat.
Primarul localității Bosanci, implicat în căutarea copilului, a transmis live pe Facebook momentul găsirii lui.
Odată ajuns pe bancheta din spate a maşinii de intervenţie, primarul Neculai Miron a făcut un live, pe Facebook, cu copilașul, pentru a înştiinţa întreaga comunitate că Bogdan este nevătămat.

„Eşti bine, eşti cuminte? Haide că mergem acasă. Mergem la mămica. De ce ai plecat de acasă? O căutai pe mama? Hai că te ducem acum la mama! ”, spune primarul pe filmare.

Plin de noroi pe încălțăminte, copilul raspunde fără nicio teamă la întrebările oamenilor care se agită în jurul lui.

Un sătean copleşit de bucurie că băiețelul a fost găsit îi oferă 100 de lei ca să-şi cumpere bomboane.

”Am bani, mergem la magazin să cumpărăm bomboane”, spune copilul.

”Ce este aia?”, întreabă la un moment dat copilul. ”O maşină de teren care a venit să te caute pe tine”, îi răspunde primarul, care s-a așezat lângă el pe bancheta din spate a mașinii de poliție.

Copilul a plecat în jurul orei 16.00 la o familie invecinată, însoțit de 2 căței. Când mama lui a văzut că se lasă răcoare, a mers la familia respectivă să-i mai ducă ceva de îmbrăcat. Atunci a descoperit că fiul ei nu se afla la familia respectivă.

După ce l-au căutat prin vecini, femeia a alertat poliția.

“În regim de urgenta s-a constituit grupa de coordonare la nivelul Politiei Municipiului Suceava in baza Dispozitiei nr. 44/2007 fiind cooptate forte suplimentare pentru cautari. In zonă, unde exista și lanuri de porumb au fost deplasati 18 politisti, sprijiniți de 4 jandarmi. La fata locului a fost deplasat si echipaj cu camera de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, autoritățile locale implicând si voluntari. In jurul orei 21.10 un echipaj de politie din cadrul Sectiei de Poliție Rurala Scheia l-a identificat pe minor in zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariției. Minorul este intr-o stare psihico-fizica buna și urmează sa fie evaluat medical. Multumim tuturor celor care s-au implicat în soluționarea acestui caz”, informează IPJ Suceava, într-un comunicat.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.