October 30, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cum a reușit un tânăr, care a fost răpit la o vârsta de 5 ani, să-și găsească familia prin Google Maps

1 min readUn tânăr din Indonezia, care a fost răpit când avea cinci ani, s-a reîntâlnit cu familia sa, după ce a folosit Google Maps pentru a găsi piața în care și-a amintit că îl ducea bunica lui în copilărie.

Ervan Wahyu Anjasworo, care acum are vârsta de 17 ani, a fost răpit un artist de stradă în timp ce se întorcea spre casă, transmite Daily Mail.Bărbatul i-ar fi spus că îl va însoți pe drumul spre locuința lui, dar, în schimb, l-a răpit și l-a obligat să rămână cu el. Boy who was abducted as a five-year-old in Indonesia is reunited with his family 11 years later https://t.co/GpYoi2Zk29— Daily Mail Online (@MailOnline) October 15, 2020 După doi ani petrecuți pe stradă, bărbatul a fost prins de poliție, iar tânărul a ajuns într-un orfelinat. Acolo, el a început să-și amintească momente și locuri din copilăria lui și a căutat pe Google Maps o piață, unde știa că mergea cu bunica lui.
După ce a cerut ajutorul conducerii orfelinatului, el a reușit să găsească mai multe informații despre familia sa, reunindu-se cu părinții lui, după 11 ani.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.