October 25, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Câine salvat dintr-un incendiu, în Sălaj. Patrupedul era ținut în lanț, lângă cușca cuprinsă de flăcări (Video)

2 min read

Câinele era ținut în lanț lângă un atelier cuprins de flăcări.
După ce au salvat patrupedul, cei doi bărbați au chemat ajutoare și au reușit să stingă mare parte din incendiul care amenința acoperișul casei vecine.
Salvatorul patrupedului este un bărbat angajat la o spălătorie aflată la ieşirea din satul Borla, Florin Porumb, poreclit “Pemi”.

Ajutat de un coleg, Pemi a sărit gardul curții și a mers direct spre câinele despre care știa că este ținut în lanț lângă atelierul care acum ardea ca o torţă.

“Îi stiu pe proprietari, dar şi pe câine – un câine mare, fioros, de care orice om din sat se speria. De data aceasta, însă, câinele era blând, foarte blând. Era speriat la maxim, avea spume la gură, iar din blana lui ieşea deja fum. În timp ce îl eliberam din zgardă am suferit şi eu unele arsuri pe mâini. Nu a contat asta, chiar mi-a fost milă de bietul animal”, a spus Florin Pemi pentru Ştirile din Sălaj.

După ce au salvat câinele, cei doi au chemat ajutoare și au reușit să stingă mare parte din incendiu aruncând găleți cu apă peste flăcări, înainte ca ele să cuprindă întreg acoperișul locuinței.

“Din păcate, nu prea am găsit surse de apă. Am găsit până la urmă un butoi de vreo 100 de litri, de unde am putut arunca apă cu găleţile”, precizează salvatorul.

După aproximativ 15 minute au apărut și pompierii la gospodăria incendiată de la Borla, care au stins în totalitate flăcările.

Citește și: Moarte suspectă a unui băiat de 14 ani, ars într-un incendiu care a mistuit o vilă din București Un microbuz de călători a ars ca o torță în autogara Brașov. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit la motor

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.