October 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Zeci de persoane au atacat o secție de poliție cu bare de metal și artificii. Cum s-a terminat totul. VIDEO

2 min readAproximativ 40 de persoane au atacat, sâmbătă noapte, cu bare de metal şi artificii pe post de mortiere, o secţie de poliţie dintr-o suburbie a Parisului, au anunţat duminică autorităţile, potrivit BFMTV.

 Conducerea poliţiei din Paris a anunţat pe Twitter că „noaptea trecută a avut loc un atac violent asupra secţiei de poliţie din Champigny”, transmite News.ro.„Niciun poliţist nu a fost rănit. Investigaţii în curs, pentru identificarea autorilor”, au mai spus autoritățile.Poliţia a publicat o înregistrare video în care poate fi observat cum artificiile ţintesc secţia de poliţie aflată la aproximativ 15 kilometri sud-est de centrul Parisului. Persoanele au încercat să pătrundă cu forţa în sediu, însă nu au reuşit. Au spart ferestrele şi au avariat mai multe maşini de poliţie. Nu au fost efectuate arestări.
Violente attaque cette nuit du commissariat de #Champigny par des tirs de mortiers et projectiles divers. Aucun policier n’a été blessé. Investigations en cours pour identifier les auteurs. Le préfet de Police exprime son soutien aux policiers visés par ces actes intolérables. https://t.co/DgFm6wui4x— Préfecture de Police (@prefpolice) October 11, 2020 Motivul atacului, al treilea comis asupra acestei secţii de poliţie în doi ani, nu este clar.„A fost un atac organizat de vreo 40 de oameni care doreau să se lupte”, a spus primarul din Champigny, Laurent Jeanne, citează BFMTV. El a precizat că de mai multe zile se simte o tensiune, „un sentiment anti-poliţie”.„Nu am fost departe de un dezastru”, a adăugat. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.