October 22, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Razie de amploare pe străzile din Capitală. Câți șoferi s-au ales cu amenzi și dosare penale

2 min readA fost razie, sâmbătă seară, pe străzile din Capitală.

Poliţiştii au oprit şoferii în trafic pentru a-i verifica dacă au consumat alcool sau droguri înainte să urce la volan.13 conducători auto s-au ales cu dosar penal şi 81 cu sancţiuni contravenţionale, iar 34 de permise de conducere au fost reţinute.Bărbat: „Nu am consumat nici alcool nici substanțe etnobotanice.”Reporter: „Dar ce părere ai despre șoferii care urcă băuți sau drogați la volan?”  Bărbat: „Este o inconștiență totală, pentru că s-ar putea să moară ei sau s-ar putea să moară altcineva din cauza lor.”Imediat ce au început verificările, agenții au descoperit primii conducători auto amețiți de aburii alcoolului.
insp. princ. Claudiu Costea, BPR Bucureşti: „În locul în care ne aflăm, un conducător auto a fost depistat în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Alcoolemia indicată de aparatul alcool test a fost de 0,38 alcool pur în aerul expirat.”Șoferul s-a ales cu o amendă de 1.300 lei şi cu permisul suspendat pentru 90 de zile.Șofer băut: „Aveam alcoolemie, dar am consumat de dimineaţă alcool.”Reporter: „Aţi consumat de dimineaţă?”
Șofer: „Da.”Reporter: „Cât?”Șofer: „Nu ştiu, am băut nişte bere la un grătar. Oricum era mică, era mică alcoolemia.”
Reporter: „Cât aţi avut?”Șofer: „Nu ştiu, nu mai ştiu. “insp.princ.Claudiu Costea: „Haideți să respectăm legea, să dăm dovadă de responsabilitate atunci când conducem pe drumurile publice. Desfășurăm aceste acțiuni permanent, pentru că siguranța conducătorului auto constituie o prioritate a instituției noastre. ”Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.