October 25, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Preot în stare gravă din cauza Covid-19. Fiica lui face un apel disperat la rugăciune: ”Acum e rândul nostru”

1 min read

Preotul Adrian Căpitănescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus și internat într-un spital din Drobeta Turnu Severin.
Potrivit apropiaților, Adrian Căpitănescu este netransportabil spre Bucuresti si are nevoie de medicatie specifică infecției cu SARS COV2.
“Cel mai groaznic sentiment este cel de neputință. Am aflat astăzi. Am mare nevoie de voi, de toți. Covid există! Tati meu se zbate între viață și moarte în spital. Nu putem și nu puteți ajuta cu nimic altceva decât să vă rugați alături de noi! Vă rog!” a scris fata preotului Adrian Căpitănescu pe Facebook.

”Când a început pandemia, tati meu s-a rugat pentru noi toți, ore întregi, zile la rând. Acum este rândul nostru să ne rugăm pentru el! Are nevoie de noi”, a mai scris ea.

Cazul preotului Adrian Căpitănescu din Drobeta Turnu Severin i-a atras atenția inclusiv jurnalistului Antena 3 Radu Tudor, care a transmis că părintele este netransportabil spre Bucuresti si are nevoie de medicatie specifica infectiei cu SARS COV2.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.