October 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

BMW condus de un român, accident teribil cu un VW Golf în Italia. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc (Video)

2 min read

În urma impactului teribil, ambele autoturisme au ajuns în șanț, iar pentru unul dintre tinerii care se aflau în Golf nu s-a mai putut face nimic.
Polițiștii italieni încă examinează dinamica accidentului.
Nenorocirea a avut loc vinerii noapte, după ora 22.00.

Francesco Nardi, un tânăr italian în vârstă de 26 de ani, a murit pe loc, iar prietenul lui a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau, un VW Golf, a fost spulberată de un BMW condus de un român.

Potrivit publicației italiene Il Gazzettino, care a și publicat imagini de la locul tragediei, cele două mașini s-au ciocnit frontal.

În urma impactului teribil, ambele autoturisme au ajuns în șanț, iar pentru unul dintre tinerii care se aflau în Golf nu s-a mai putut face nimic.

Francesco Nerdi a fost pronunțat decedat la locul tragediei.

Polițiștii italieni încă examinează dinamica accidentului.

Martorii spun, însă, că BMW-ul condus de M.G, un tânăr de 35 de ani din România, circula dinspre Treviso și se îndrepta spre Spresiano.

Șoferul român a coborât din mașină pe picioare și a refuzat internarea

Golful condus de D.Z., 21 de ani, venea dinspre Spresiano, a virat spre stânga, moment în care a fost spulberat de mașina românului.

“A fost groaznic. Eram în bar când am auzit o bubuitură puternică. În acel moment, s-a făcut liniște în cameră. Apoi am ieșit și am văzut dezastrul. Pompierii l-au scos pe băiat din mașină, iar paramedicii au încercat să-l readucă la viață. Apoi, am văzut cum l-au acoperit cu un cearșaf”, a declarat un martor pentru Il Gazzettino.

Șoferul BMW-ului, M.G., un român în vârstă de 35 de ani, a coborât din mașină pe picioare lui și a refuzat internarea.

A fost rănit, însă viața lui nu este în pericol.

Carabinierii au declanșat o investigație în acest caz și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Citește și: Șofer român de TIR a murit pe loc, strivit în cabina camionului. Aurelian era tatăl unei fetițe de 2 anișori (Video) Băiețel român mort în Italia, s-a sufocat cu un balon sub privirile îngrozite ale mamei lui

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.