October 24, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Alexandru Ciocârlan a murit după un accident la Plopu, în Brăila. Tânărul de 17 ani s-a stins la spital, două luni de agonie (Video)

2 min read

Alexandru a murit pe 9 octombrie, la spital, în urma rănilor grave suferite după accidentul produs în august.
Adolescentul era singur la părinți.
Nenorocirea a avut loc în 10 august, când o maşină în care se aflau zece minori, printre care și Alexandru, s-a răsturnat lângă satul Plopu, judeţul Brăila.

La volanul maşinii se afla un adolescent de 14 ani.

Băiatul a furat maşina părinţilor, o Dacia Papuc, şi-a înghesuit toţi prietenii în ea, nouă la număr, şi a pornit într-o cursă nebună pe câmp.

La un moment dat, puștiul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au fost sesizati cu privire la faptul ca un vehicul s-a rasturnat pe un drum agricol aflat in extravilanul satului Plopu.

La fata locului au fost identificati zece minori, cu varstele cuprinse intre 14 si 17 ani. Din primele date, unul dintre minori, in varsta de 14 ani, ar fi sustras un vehicul din incinta fermei parintilor sai, iar in timp ce se deplasau pe drumul agricol, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, rasturnandu se. In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a noua dintre tineri, acestia fiind transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In continuare se desfasoara cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Intrucat, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice, acesta nu este incadrat ca si accident rutier”, a transmis atunci IPJ Brăila.

După două luni de agonie, Alexandru Ciocârlan a murit la spital

Alexandru a fost unul dintre cei zece minori răniți.

Băiatul ar fi intrat în stare comatoasă, scrie debraila.ro, și, în ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut să-l salveze.

Tânărul a murit vineri, pe 9 octombrie, la spital.

Alexandru era singur la părinți.

Citește și: O maşină în care se aflau 10 minori, condusă de un băiat de 14 ani, s-a răsturnat, la Brăila. 9 dintre ei au ajuns la spital Ionel a murit după un accident cumplit, la Iași. Tânărul de 18 ani avea permis doar de o lună: “Te țin lângă mine pentru totdeauna” (Video)

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.