October 24, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Urmărire ca-n filme pe străzile din Bacău. Șoferul a fost arestat și e acuzat de tentativă de omor (Video)

2 min read

Cursa cu poliția pe urme s-a încheiat cu un accident grav, cu trei răniți.
Șoferul de 31 de ani a fost reținut de polițiști, iar procurorul nu a încadrat fapta ca fiind o simplă ”vătămare din culpă”, ci a apreciat că se impune cercetarea pentru ”tentativă de omor”.
Șoferul fugar ”a mimat” că oprește la semnalele agenților de circulație, apoi și-a continuat drumul în viteză, pe străduțele înguste ale unui cartier din Bacău.

La scurt timp, după ce a trecut de mai multe intersecții fără să se asigure, șoferul a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Trei persoane au ajuns la spital după un accidentul provocat de șoferul inconștient. Fugarul de 31 ani, pasagera din dreapta de 44 ani, cât și bărbatul de 47 ani care conducea regulamentar, au fost răniți si au ajuns la spital.

După verificări, polițiștii au stabilit că șoferul avea o concentrație alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul de 31 de ani a fost reținut de polițiști, iar procurorul nu a încadrat fapta ca fiind o simplă ”vătămare din culpă”, ci a apreciat că ”șoferul băut a conștientizat că, urmare a intenției lui de a se sustrage de cei care îl urmăreau, circulând cu viteză mare, putea să omoare pe cineva”.

Astfel, i-a încadrat fapta la ”tentativă de omor”. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat reprezentanții Sindicatului Europol.

Citește și: Amețit de alcool, un șofer de 27 de ani a făcut praf gardul Primăriei din Târgu Lăpuș Ambulanță cu doi pacienți Covid, blocată pe șina de tren după ce șoferul a pierdut controlul volanului

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.