October 22, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Trei concurenți de neoprit în drumul spre Bootcamp-ul X Factor ”Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni!”

3 min read

Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani
Florin Ristei a primit Grupurile
Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani
Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt
La doar 15 ani, Arthur Horeanu și-a adjudecat un loc în grupa Loredanei, iar versatilitatea sa a făcut-o pe jurata X Factor să îi ofere toată încrederea. ”Arthur face parte din așii mei, poate chiar jokerul care te ajută să câștigi orice mână!”, a declarat Loredana.

Un model de ambiție, Melania Cuc nu s-a oprit din drumul său, chiar dacă de-a lungul timpului asta a însemnat să își înfrunte atât familia, cât și profesorii. Ca urmare, prestația sa la X Factor l-a emoționat profund pe Ștefan Bănică, cel în a cărui grupă Melania va fi în Bootcamp. ”Îți mulțumesc, pentru că am asistat după perioada pandemiei la primul concert, la care eu am fost spectator, iar tu ai fost artist! Ești excepțională, iar eu nu mă arunc în afirmații mari!”, a mărturisit juratul X Factor.

O prestație fantastică a avut și Sonia Mosca, o italiancă din Napoli pe care Delia o aștepta încă de la începutul acestui sezon, chiar dacă nu o cunoscuse încă. ”Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni! Ultimul sezon X Factor a fost câștigat de o fată din Filipine, care era la mine în grupă și cred că ești mai bună ca ea!”, i-a spus Delia. ”Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! Ea este așa; a venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”, a adăugat noul mentor al Soniei. Mai mult, italianca a câștigat deja și simpatia celorlalți trei jurați, iar Florin Ristei i-a cerut chiar și un bis. ”Mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să câștigi X Factor 2020! Mi-ai <<rupt>> capul!”, a exclamat juratul.

O noutate a celui de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, pe care atât concurenții, cât și jurații au aflat-o încă din primul episod a fost împărțirea grupelor! Astfel, dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, anul acesta, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.