October 25, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Polițiștii aveau o mașină care nu putea să facă față fugarului

2 min read

Poliţiştii se plâng că maşinile de intervenţie n-au nicio şansă în faţa bolizilor infractorilor
Fugarul, în vârstă de 31 ani, era beat
Şoferul încălcă toate regulile de circulaţie ca să scape de poliţişti. Taie linia dublă continuă, intră în depăşiri riscante şi joacă o ruletă periculoasă cu vieţile celor aflaţi în trafic.

Cosmin Andreica, liderul sindicat Europol: Colegii mei, deşi aveau o autospecială care nu putea să facă faţă sau să concureze cu maşina condusă de fugar, totuși au fost perseverenţi, l-au urmărit preţ de mai multe intersecţii iar la un moment dat într-o intersecţie în care şoferul fugar practic trebuia să oprească, să se asigue, a intrat frontal într-o maşină care circula regulamentar.

Doar aşa, poliţiştii au reuşit să-l prindă. Agenţii îi urmăreau cu o maşină care are o capacitate cilindrică de 1 litru. Şi n-ar fi avut nicio şansă să-l ajungă din urmă.

Poliţiştii se plâng că maşinile de intervenţie n-au nicio şansă în faţa bolizilor infractorilor.

Cosmin Andreica, liderul sindicat Europol: Şi astfel scapă infractori, scapă persoane care săvârşesc fapte penale şi astfel cei care încalcă legea văd că pot să scape.

Fugarul, în vârstă de 31 ani, era beat. Avea 0.67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au văzut că se comporta ciudat în trafic şi i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Tânărul a mimat că opreşte, apoi a demarat în trombă.

În urma accidentului, a ajuns la spital. La fel şi femeia care era în dreapta lui, dar şi şoferul maşinii care circula regulamentar.

Pentru că le-a pus în pericol viaţa, tânărul este acuzat de tentativă de omor.

Citește și: Urmărire ca-n filme pe străzile din Bacău. Șoferul e acuzat de tentativă de omor (Video)

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.