October 27, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

„Ne luăm STAREA DE LIBERTATE înapoi!” Sute de oameni protestează în Piața Universității împotriva restricțiilor și cer demisia lui Raed Arafat

2 min read


Zeci de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a protesta față de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. De asemenea, mulți purtau icoane cu Sfânta Parascheva, în semn de nemulțumire față de interzicerea pelerinajului de la Iași.
 
Manifestanții au cerut demisia lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și secretar de stat în MAI. 

Mulți și-au exprimat nemulțumirea față de obligativitatea purtării măștilor de protecție și au spus că nu cred în această pandemie. Oamenii au mai spus că nu sunt de acord cu închiderea restaurantelor și a teatrelor și că drepturile le sunt încălcate.

“Nu mi se pare normal. Într-o țară democratică nu ai voie să te exprimi. Avem dreptul la libertate. Rușine acestor oameni. Poporul roman a ales să fie sclav. Nu mi se pare normal, toți suntem români și luptăm. Eu nu cred în această pandemie. Asta se face la nivel mondial pentru că vor să schimbe totul”, a declarat unul dintre manifestanți.

Protestatarii i-au huiduit pe jandarmi și au scandat “Libertate, libertate!, “Jos dictatura”, “Noi vă plătim”, “Jos trădătorii!”, “Copiii noștri nu-s cobaii voștri”. De asemenea, au început să spună în cor rugăciunea “Tatăl nostru”.

Dacă te regăsești întru idealurile noastre și vrei să participi la lupta neamului nostru, fii alături de noi! Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continuă mai departe lupta pentru tot ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri – credinţa şi libertatea!
ActiveNews îl mărturiseşte pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El.
ActiveNews își dorește ca românii împreună cu toți locuitorii acestei țări să trăiască liberi, înțelepți și curajoși.
ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor, într-o lume în care încrederea în noi este subminată mai mult decât orice altceva pentru a dispărea ca neam şi a deveni pentru totdeauna robii unor interese străine.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români, în contextul în care cei care susţin public cu totul altceva sunt cel mai probabil agenţi străini sau manipulaţi de aceştia! Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată continua.

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.