October 21, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ludovic Orban nu exclude impunerea carantinei în București, dacă se depășește rata de infectare de 3 la mie

1 min read

Ludovic Orban a mai spus că toate școlile din Capitală vor intra în scenariul roșu dacă se depășește rata de infectare de 3 la mie.
Bucureștiul a ajuns la o incidență de 2,3 cazuri COVID-19 la mia de locuitori.
”Este reglementat în hotărârea de Guvern. Dacă este depăşită rata de incidenţă de 3 la mie, cazuri cumulate pe ultimele 14 zile, şcolile vor trece în regim online, integral. De asemenea – aici trebuie făcută o evaluare foarte serioasă, ştiţi că, de regulă, am zis că scoatem focarele, cazurile care nu reflectă răspândirea în comunitate – se poate ajunge inclusiv la carantinarea anumitor zone. Sperăm să nu se ajungă aici şi am convingerea că oamenii înţeleg situaţia prin care trecem, că vor avea grijă şi că se vor păzi de infectare”, a spus Ludovic Orban.

”Este reglementat încă de la începutul școlilor. La indicele de peste 3 la mie este prevăzut ce înseamnă trecerea la scenariu roșu, și anume învățământ online”, a precizat Orban.

Bucureștiul a ajuns la o incidență de 2,3 cazuri COVID-19 la mia de locuitori. Grupul de Comunicare Stategică a anunțat pentru sâmbătă, 10 octombrie, 564 de noi cazuri Covid-19 în Municipiul București.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.