October 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

La Iași și București, pentru Libertate. “Iohannis, Orban și cu Arafat or să ne închidă din nou de Crăciun” – O româncuță către jandarmii de la Sfânta Parascheva. În Piața Universității, maestrul Nicolae Voiculeț a cântat la nai Deșteaptă-te, române! VIDEO

2 min read


Ieri, la Iași, câteva sute de români au protestat pașnic pentru a li se permite tuturor credincioșilor accesul la Sfânta Parascheva, fără discriminare.
DISCRIMINARE.
Cine sunt cei care prigonesc creștinii ortodocși la Sfânta Parascheva:
Un reformat, un Bahaist musulman, un unitarian și un catolic “taliban”.
FOTO cu Raed Arafat Baha’i. ActiveNews cere Guvernului: Lăsați
credincioșii să vină la Sfântă!
Probabil alte semne de protest vor mai avea loc până la ceea ce ar fi trebuit să fie marea sărbătoare a Sfintei Cuvioase, acum deja întinate de restricțiile abuzive și prezența excesivă a gardienilor. La Iași, o tânără le-a spus direct în față jandarmilor of-ul ei și al multor români. O puteți asculta aici:
 

Astăzi, la București, peste o mie de românii au strigat pentru
Libertate și și-au exprimat solidaritatea cu pelerinii de la Iași și din
întreaga țară.  
 

“Este adevărat, sunt mici stări de libertate, să le spunem așa, dar foarte importante, pentru că “Acolo unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt și Eu în mijlocul lor”, după cum știm din Sfânta Evanghelie. Și apoi, a respira Libertatea e de neprețuit! O recomand tuturor românilor.”, a comentat pentru ActiveNews Pompiliu Diplan, organizatorul acțiunii de la București.
În ciuda opoziției jandarmilor de la începutul manifestației, naistul Nicolae Voiculeț a reușit să-și susțină recitalul, pe care vă invităm să-l ascultați, aici:
 

Dacă te regăsești întru idealurile noastre și vrei să participi la lupta neamului nostru, fii alături de noi! Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continuă mai departe lupta pentru tot ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri – credinţa şi libertatea!
ActiveNews îl mărturiseşte pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El.
ActiveNews își dorește ca românii împreună cu toți locuitorii acestei țări să trăiască liberi, înțelepți și curajoși.
ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor, într-o lume în care încrederea în noi este subminată mai mult decât orice altceva pentru a dispărea ca neam şi a deveni pentru totdeauna robii unor interese străine.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români, în contextul în care cei care susţin public cu totul altceva sunt cel mai probabil agenţi străini sau manipulaţi de aceştia! Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată continua.

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.