October 31, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Încep înscrieile pentru „Imperiul Leilor”. Simona a avut o idee de afaceri finanţată de duhovnicul său

2 min readÎncă ţii în tine idei de business care se pot transforma în afaceri de succes? Vino cu ele la Imperiul Leilor!

Au început înscrierile pentru noul sezon al emisiunii, iar Leii abia aşteaptă să-şi găsească noi parteneri de afaceri. Ideile prezentate au şanse reale de a se transforma din vis, în realitate!Rămasă pe drumuri şi cu un copil mic de crescut, Simona a început singură afacerea cu prăjituri tradiţionale şi… congelate printr-o tehnică specială. Primii bani i-a primit de la preotul care îi era duhovnic. Astăzi, prăjiturile ei se vând în 5 ţări. Şi le propune Leilor să o ajute să-şi extindă cofetăriile.Simona Jugravescu, concurentă la Imperiul Leilor: „L-am început, cu gândul la fiica mea, care e plecată în străinătate de foarte mulţi ani, a studiat acolo şi trebuia să-i trimit prăjituri. Am găsit modalitatea simplă de a le congela înainte.”Şi Andrei – arhitect de meserie – a venit cu încredere la înscrieri, cu ideea unor spaţii neconvenţionale de lucru. Practic, un mobilier care poate fi desfăcut şi refăcut în diferite forme astfel încât să poţi schimba ori de câte ori vrei interiorul, fără costuri suplimentare.
Andrei Uleia, concurent la Imperiul Leilor: „Este un concept care alătură mai multe piese, module care se pot asambla şi reasambla în funcţie de nevoia ta imediată. Închipuie-ţi cum ar fi să ai un restaurant care în fiecare zi să-şi schimbe înfăţişarea.”Alexandra Radu, coordonatorul echipei de casting „Imperiul Leilor”: „Trebuie să creadă în afacerea lor sau în ideea lor. Trebuie să fie pregătiţi cu un business plan care să includă atât viziune, cât şi cifre concrete. E liber la creativitate din acest punct de vedere. “Cine e convins că ideea sa de afacere are succes garantat, poate găsi toate detaliile despre înscrieri pe imperiulleilor.protv.ro. „Acesta este Imperiul Leilor, locul unde se negociază succesul…” este motto-ul emisiunii.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.