October 24, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Florin Piersic: „Eu mă rog la Cuvioasa Parascheva și păstrez icoana Sfintei, la care mama mea s-a rugat”

2 min read


În preajma sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, maestrul Florin Piersic a transmis un mesaj de suflet despre legătura duhovnicească pe care o are cu ocrotitoarea Moldovei, potrivit Doxologia. 

„Eu sunt foarte legat de biserică, de preoți. De Crăciun și de Paști mă duceam la Cajvana,lângă Suceava,unde unchiul meu era paroh. Și spuneam primul lucru, eu vreau să bat toaca!. Eu mă rog la Maica Domnului, la Sfânta Parascheva, pentru că am fost foarte bolnav, iar mama mea s-a rugat o noapte întreagă la icoana Sfintei Parascheva, pe care o păstrez și acum”.

Dacă te regăsești întru idealurile noastre și vrei să participi la lupta neamului nostru, fii alături de noi! Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continuă mai departe lupta pentru tot ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri – credinţa şi libertatea!
ActiveNews îl mărturiseşte pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El.
ActiveNews își dorește ca românii împreună cu toți locuitorii acestei țări să trăiască liberi, înțelepți și curajoși.
ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor, într-o lume în care încrederea în noi este subminată mai mult decât orice altceva pentru a dispărea ca neam şi a deveni pentru totdeauna robii unor interese străine.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români, în contextul în care cei care susţin public cu totul altceva sunt cel mai probabil agenţi străini sau manipulaţi de aceştia! Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată continua.

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.