October 27, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Donald Trump se va adresa susținătorilor lui din balconul Casei Albe. Ce măsuri s-au luat

2 min readÎn primul interviu după ce s-a îmbolnăvit de Covid, preşedintele Donald Trump a spus că a făcut mai multe teste pentru coronavirus, ultimul, vineri. Nu a spus clar dacă rezultatul a fost negativ.

Donald Trump: „Am fost retestat și mă aflu fie în partea de jos a scării de măsură, fie nu mai am deloc virusul. Mă testează, cred, din două în două zile. E grozav la ce nivel am ajuns. Grozav să vezi cum dispare virusul.”Sâmbătă, când, potrivit medicilor săi, au trecut zece zile de când a fost diagnosticat cu Covid, Trump se va adresa din balconul Casei Albe unui grup numeros de susţinători. Toţi cei care vor veni trebuie să poarte măşti, li se va controla temperatura şi li se recomandă să stea la distanţă unii de alţii, precizează comunicatul preşedinţiei. Însă au fost invitate 2.000 de persoane, iar luni, Trump va ţine un miting electoral în Florida.Principalul expert epidemiolog din Statele Unite, doctorul Anthony Fauci, a dezaprobat ceremonia de la Casa Albă, de luna trecută, prilejuită de numirea unei judecătoare la Curtea Supremă, care a devenit un focar de răspândire a coronavirusului.Anthony Fauci: „Cifrele vorbesc de la sine. Am avut un eveniment de super-răspândire a virusului la Casa Albă. A fost o situaţie când oamenii s-au înghesuit şi nu purtau măşti.”
Cel puţin 11 persoane care au participat la evenimentul din 26 septembrie s-au infectat, inclusiv preşedintele Trump.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.