October 22, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Surpriza șoferului unui bolid de 170.000 de euro. Ce a găsit în parbriz

2 min readȘoferul unui bolid de lux a avut parte de o surpriză în parbrizul mașinii sale Aston Martin, de aproape 170.000 de euro.

Pe lângă patru amenzi ale polițiștilor pentru că a parcat în loc interzis, el a avut parte și de o dedicație specială de câteva rânduri, scrise pe o foaie de hârtie.Bolidul de lux a fost parcat de șofer pe o zonă unde parcarea este interzisă, în localitatea Whitby, North Yorks, din Marea Britanie. Autovehiculul a zăbovit destul de mult în zona interzisă, pentru că polițiștii au aplicat nu una, ci patru amenzi, notificări sub forma unor stickere galbene lipite pe parbrizul mașinii.Gestul șoferului nepăsător i-a înfuriat însă pe locuitorii din zonă, care au luat atitudine, relatează cotidianul The Sun. Cineva i-a lipit un bilet scris de mână, lângă amenzi, cu câteva cuvinte.„Sunt atât de bogat încât parchez unde vreau. Sunt și snob”.
Localnicii au recurs la nota usturătoare pentru că șoferul a parcat în același mod în mod repetat, ignorând nu numai semnele de circulație, ci și amenzile.Potrivit sursei citate, șoferul bolidului a primit prima amendă, vineri, iar a doua sâmbătă. Atunci s-a întors la mașină și a găsit cele două notificări, dar a lăsat mașina tot acolo. Duminică, câțiva locuitori ai zonei au decis să-i lipească pe parbriz propria notă de constatare.„Cred că șoferul a văzut, pentru că a strâns toate hârtiile din geam, apoi a plecat” a mărturisit un localnic. Până la urmă însă, șoferul bolidului de lux nu a fost foarte impresionat de mesaje, pentru că a parcat din nou, iar luni mașina era în același loc, primind a patra amendă.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.