October 25, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

La Mulți Ani pentru ActiveNews din partea Parohiei Ortodoxe Române „Sfântul Grigorie Teologul” din Schiedam, Țӑrile de Jos, și a Asociației Femeilor Ortodoxe Române „Doamna Maria Brâncoveanu”

2 min read


La împlinirea a 7 ani de activitate jurnalisticӑ, dedicatӑ informației corecte și cӑlӑuzitӑ de profesionalism, Parohia Ortodoxӑ Românӑ „Sfântul Grigorie Teologul” din Schiedam, Țӑrile de Jos, și Asociația Femeilor Ortodoxe Române „Doamna Maria Brâncoveanu”, a parohiei, vӑ ureazӑ, cu cӑldurӑ, La Mulți Ani și au plӑcerea sӑ vӑ trimitӑ un modest semn al aprecierii pe care v-o poartӑ.
 
 
Laleaua „Doamna Maria Brâncoveanu” este un proiect al Asociaței Femeilor Ortodoxe Române „Doamna Maria Brâncoveanu”. Este prima și unica lalea olandezӑ care poartӑ nume românesc. A intrat în cel de-al patrulea an de cultivare și a putut fi admiratӑ înflorind în locuri încӑrcate de credințӑ, istorie și culturӑ, atât în Țӑrile de Jos, cât și în România, Germania, Franța, grație bulbilor dӑruiți de asociație. Pentru prima datӑ în această primӑvară, laleaua a înflorit în renumitul parc olandez Keukenhof, pe aleea Celebritӑților.  
 
 
Nota Redacție: Vă mulțumim!

Dacă te regăsești întru idealurile noastre și vrei să participi la lupta neamului nostru, fii alături de noi! Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continuă mai departe lupta pentru tot ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri – credinţa şi libertatea!
ActiveNews îl mărturiseşte pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El.
ActiveNews își dorește ca românii împreună cu toți locuitorii acestei țări să trăiască liberi, înțelepți și curajoși.
ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor, într-o lume în care încrederea în noi este subminată mai mult decât orice altceva pentru a dispărea ca neam şi a deveni pentru totdeauna robii unor interese străine.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români, în contextul în care cei care susţin public cu totul altceva sunt cel mai probabil agenţi străini sau manipulaţi de aceştia! Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată continua.

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.