October 30, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Chefi la cuțite – lider de audiență pe toate segmentele de public

1 min read

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 26.8%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7.3 puncte de rating și 22.2% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 7.6 puncte de rating si 18.6 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 6.5 puncte de rating și 15.8 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 7 puncte de rating și o cotă de piață de 17.1 de procente.

Marți seara s-a lăsat cu hohote de râs în platoul Chefi la Cuțite. Cel care a pornit totul a fost chef Sorin Bontea care era dator cu o poruncă pentru colegii săi, așa că aceștia au trebuit să jurizeze un concurent după ce au inhalat heliu. Gina Pistol a intrat și ea în joc, iar toate fazele s-au terminat în lacrimi…de râs.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.