October 28, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Brândușele de toamnă, ultimul dar al naturii înaintea iernii

2 min read





Coloritul brânduşelor atrag privirile multor oameni.
Pe timpul verii brânduşele sunt galbene sau albe.
Frumusețea și culoarea acestei flori îţi dă senzația că mai e puţin şi vine primăvara, chiar dacă suntem deja în octombrie. Pajiștile din Cheile Ciblui par acum un lac mov. Brânduşele de toamnă înflorite fac un adevărat spectacol de culoare, dar aduc şi o veste bună:

Dacă mergeți încă în drumeții, e imposibil ca în drumul vostru să nu întâlniți brândușele de toamnă. Aceste flori minunate anunță așa cum se spune din bătrâni că vom avea o toamnă destul de lungă.

Şi cum nu toată lumea ajunge să străbată poienile montane pentru a se bucura de spectacolul naturii, designerii florali au adus brânduşele mai aproape de noi.

Carmen Ioniţă, designer floral: Sunt unele dintre cele mai frumoase și sunt asemănătoare cu florile rare pe care atunci când și le dorește clientul, clar doar pe alea le vrea. Și ele bineînțeles pot fi asamblate în aranjamentele de oferit cât și în diverse decoruri.

Coloritul brânduşelor atrag privirile multor oameni. Pe timpul verii brânduşele sunt galbene sau albe. Toamna în schimb micuţele flori au culoarea mov. Tocmai coloritul le face extrem de atrăgătoare pentru cei care fac din designul floral o artă.

Carmen Ioniţă, designer floral: Sunt micute, frumoase, extraordinar de colorate, sunt altceva, nu e floarea aia normală pe care o vezi în fiecare zi la florărie sau într-un magazin online.

Brânduşele de toamnă sunt printre ultimele flori pe care natura ni le oferă în dar înainte ca totul să fie acoperit de fulgii de zăpadă.



Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.