October 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Fanii Clotildei Armand: Să-ți înfig o țeavă-n gât!

2 min read


Fanii useristei Clotilde Armand, posibilă viitoare primăriță la Sectorul 1, au arătat, din nou, ce pot. Într-o postare pe contul de Facebook al Clotildei, jurnalistul Ionuț Tudorică, redactor-șef adjunct la Ecnonomica.net,  pune o întrebare legată de prezența oamenilor de la USR, și doar de la USR, în încăperea cu sacii cu voturi, spunând că vrea să găsească explicații la filmarea care i se pare dubioasă. 
 
Un fan înfocat al useristei îi răspunde cu următoarea postare: ”Ai grijă cu familia mea, ca să nu ne căutăm prin București și să-ți înfig o țeavă în gât, ca să-ți vezi propriul sânge cum curge”.

Jurnalistul Mirel Curea, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei, a verificat informația și spune că este reală.

Dacă te regăsești întru idealurile noastre și vrei să participi la lupta neamului nostru, fii alături de noi! Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continuă mai departe lupta pentru tot ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri – credinţa şi libertatea!
ActiveNews îl mărturiseşte pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El.
ActiveNews își dorește ca românii împreună cu toți locuitorii acestei țări să trăiască liberi, înțelepți și curajoși.
ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor, într-o lume în care încrederea în noi este subminată mai mult decât orice altceva pentru a dispărea ca neam şi a deveni pentru totdeauna robii unor interese străine.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români, în contextul în care cei care susţin public cu totul altceva sunt cel mai probabil agenţi străini sau manipulaţi de aceştia! Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată continua.

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.