October 20, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Sibiu: 40 de cazuri pozitive cu noul coronavirus într-un centru pentru vârstnici din comuna Şelimbăr

1 min readDirecţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a identificat un focar de infecţie cu noul coronavirus la un centru pentru vârstnici din comuna Şelimbăr, situată la periferia municipiului reşedinţă, unde sunt 40 de cazuri pozitive, din care 31 sunt beneficiari, iar restul angajaţi, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

"Vă informăm că în cadrul unui Centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din Şelimbăr, DSP Sibiu a identificat un focar de infecţie care a evoluat cu un număr de 40 de cazuri pozitive, dintre care 9 sunt angajaţi, iar 31 beneficiari. În cadrul centrului au fost testate în total un număr de 115 persoane (76 de beneficiari şi 39 de angajaţi)", a precizat reprezentanta Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, toate cele 40 de cazuri sunt izolate de comunitate, deci "nu se impune măsura carantinării localităţii Şelimbăr". AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.