October 30, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Replici dure la prima dezbatere Donald Trump- Joe Biden

1 min read

Mărul discordiei a fost criza sanitară, un subiect fierbinte pe care Trump a încercat să îl ocolească.
Cu peste 200.000 de decese, Biden a lansat atacuri dure referitoare la felul în care liderul de la Casa Albă a gestionat criza.
Cotat cu 8 procente în spatele lui Joe Biden, în sondajele americane, tactica lui Donald Trump a fost să își creioneze adversarul politic drept o persoană inaptă fizic şi psihic pentru funcția de preşedinte.

Mărul discordiei a fost criza sanitară, un subiect fierbinte pe care Trump a încercat să îl ocolească. Cu peste 200.000 de decese, Biden a lansat atacuri dure referitoare la felul în care liderul de la Casa Albă a gestionat criza. Totul în conextul în care acesta a fost acuzat că a ascuns gravitatea virusului în februarie şi a militat împotriva purtării măştilor.

Schimburile de replici dure şi jignirile nu s-au limitat însă doar la temele de pe agenda politică. Comparat cu un huligan care se ia de colegii lui, Donald Trump s-a legat chiar de fiul cel mic a lui Joe Biden, Hunter, pe care l-a catalogat un drogat. Încercând să atragă electoratul de partea sa, Trump nu a ezitat nicio secundă să îl contrazică pe candidatul democrat. L-a întrerupt chiar de 73 de ori. Şi nu doar pe el. Ci şi pe moderatorul Chris Wallace, care a fost acuzat că a pierdut controlul asupra dezbaterii.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.