October 21, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Firea l-a acuzat pe Marius Pieleanu, omul de casă al PSD, că a trădat-o: Eu ştiam că sunteţi sociolog, nu Nostradamus

2 min readGabriela Firea i-a transmis lui Pieleanu marţi seară că aşteaptă scuze de la Curs-Avangarde, cu care PSD a încheiat un contract pentru exit-pollul prezentat duminică seară la Antena 3. De cealaltă parte, Pieleanu i-a transmis lui Firea că va primi toate explicaţiile ştiinţifice pentru diferenţele dintre exit-poll şi votul din cursul zilei. Cu toate astea, fostul edil şi-a continuat tirul de acuzaţii.

 

Gabriela Firea: A fost un exit-poll comandat de PSD. Aşteptăm scuze pentru că după exit-poll oamenii noştri au fost demobilizaţi în toate secţiile de votare, au fost alungaţi din secţii: ”Aţi pierdut, plecaţi, de ce mai staţi aici?”.

Marius Pieleanu: În clipa în care BEC va finaliza numărătoarea, veţi primi evoluţia votului pe minute dacă vreţi şi explicaţiile ştiinţifice.

Gabriela Firea: Atunci cum ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi?

Marius Pieleanu: Nu ştiu despre ce vorbiţi.

Gabriela Firea.: Avem prieteni comuni care mi-au transmis că dumneavoastră ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi. Eu ştiam că sunteţi sociolog nu Nostradamus.

Marius Pieleanu: Deci aţi auzit de la un prieten…

Gabriela Firea: Unii sunt lângă dumneavoastră în platou. Nu veţi putea.Marius Pieleanu: Lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de explicarea instrumentelor cu care am lucrat.

Gabriela Firea: E bine spus instrumentele, reveniţi la realitate. Sunt instrumente, dar nu sociologice, din altă zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.