October 28, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

DePici.ro, un nou site din portofoliul digital PRO TV!

2 min readSă devii părinte este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui om, dar și una dintre cele mai mari provocări cu care te poți confrunta.

Apar numeroase întrebări, clipe de panică că nu te descurci cu fiecare aspect sau obseala de la lipsa somnului! PRO TV vine în ajutorul tinerilor părinți, aflați în căutarea celor mai relevante știri și informații despre creșterea și educarea noilor generați de pici cu noul site https://www.depici.ro!Site-ul va oferi cititorilor interviuri cu medici pediatrii, îndrumări pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, dar și articole de familie cu vedetele din România!Totodată, mămicile aflate în perioada prenatală vor putea avea informații relevante despre cele 9 luni de sarcină și naștere. Pe pagina https://www.depici.ro/calculator-sarcina vor putea afla în ce săptămână de sarcină se află cu ajutorul calculatorului specific, dar și informații relevante despre bebeluș!Una dintre rubrici, CarteDePici, va veni în inspirația tuturor celor care căutau o bibliotecă virtuală cu recomandări de cărți pentru copii! Titlurile existente îi vor ghida pe cei mici să descopere lumea și să primească răspunsuri la unele dintre întrebările care li se conturează în anii copilăriei!
De asemenea, site-ul va include calculatorul de greutate care va ajuta la aflarea greutății ideale și la măsurarea indicelui de masă corporală în funcție de vârstă, sex, înălțime și greutate la adresa https://www.depici.ro/calculator-greutate.Conținutul site-ului va purta semnătura Oanei Hagiescu, jurnalist digital, cu o experiență de peste 20 ani ca reporter și producător de Știri.Pentru cele mai interesante informații despre și pentru cei mici, urmărește site-ul DePici.ro.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.