October 26, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cinci papagali de la Zoo au fost mutați într-un țarc închis după ce au început să înjure vizitatorii

2 min readCinci papagali gri africani, care petreceau împreună perioada de carantină după ce au fost aduşi într-un parc zoologic din comitatul englez Lincolnshire, au fost mutați într-un țarc închis după ce au început să înjure vizitatorii, scrie BBC.

Cele cinci păsări au fost aduse la Lincolnshire Wildlife Park în luna august şi locuiau împreună într-o cameră, a declarat directorul executiv al parcului zoologic, Steve Nichols, în faţa reporterilor locali.Limbajul trivial al păsărilor i-a făcut pe angajaţii parcului să râdă, fapt care a încurajat păsările să continue să rostească expresii şi cuvinte injurioase. Papagalii au început astfel să asocieze înjurăturile cu râsetele şi, în cele din urmă, au început “să râdă” de propriile obscenităţi.Nu este un fapt neobişnuit ca papagalii să înveţe cuvinte injurioase şi să se simtă încurajaţi să le rostească atunci când văd că oamenii din jurul lor se bucură de comedia lor vulgară, scrie Agerpres.”Dar, atunci când pui împreună patru sau cinci papagali care au învăţat să înjure şi au învăţat şi să râdă atunci când unul dintre ei înjură, e suficient ca unul să râdă şi, înainte să-ţi dai seama, totul devine ca un vechi bar plin cu muncitori în care toţi înjură şi râd”, a declarat Steve Nichols.
Până la data la care parcul trebuia să se redeschidă pentru public, cei cinci papagali îşi luaseră obiceiul de a atribui vizitatorilor diverse porecle. Angajaţii şi vizitatorii s-au amuzat, a precizat Steve Nichols, însă conducerea parcului a decis ca păsările să fie mutate într-un ţarc închis până când vocabularul lor se va ameliora.”I-am dus într-un ţarc de pe o insulă, cu intenţia ca ei să înceapă să înveţe sunetele naturale emise de alţi papagali din jurul lor. Apoi îi vom elibera în parcul nostru dar în zone diferite, pentru că dacă unul dintre ei înjură atunci situaţia nu va mai fi la fel de rea ca atunci când trei sau patru papagali strigau înjurături în acelaşi timp”, a adăugat Steve Nichols.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.