October 30, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Primarul decedat din Deveselu a câștigat alegerile

2 min readIon Aliman, fost primar PSD al localității Deveselu (județul Olt) și candidat al social-democraților pentru un nou mandat, trecut la cele veșnice în urmă cu zece zile din cauza Covid-19, a câştigat alegerile locale de duminică.
Victoria postumă a lui Aliman nu e întâmplătoare și are legătură cu strategia PSD care i-a îndemnat pe alegători să-l voteze pe candidatul plecat dintre cei vii.
Aliman a avut și doi contracandidați vii, de la PMP și ALDE, după ce s-a lăsat pețit de PNL, pe care l-a părăsit în ultima clipă întorcându-se la PSD.
Până să moară, Aliman a fost în cărți pentru PNL, ținându-i pe liberali în șah până în ultima clipă, scrie presa locală. El a făcut chiar și fotografii de campanie cu sigla PNL, numai că s-a răzgândit pe ultima sută de metri, cu puțin înainte să moară, când a cotit-o înapoi la PSD și a lăsat PNL neconsolat și fără candidat în localitate.
La începutul lunii septembrie, Ion Aliman (57 de ani), a fost diagnosticat cu COVID-19, iar pe 17 septembrie a murit într-un spital din Bucureşti. El fusese confirmat cu COVID-19 pe 4 septembrie, fiind internat la spitalul suport COVID din Caracal. Pentru că starea sa de sănătate s-a deteriorat, a fost transferat la Spitalul Colentina din Capitală, scrie Mediafax.
Apropiaţii primarului spun că după ce i s-au făcut toate analizele, primarul din Deveselu a aflat că avea şi hepatită, potrivit ziarului Adevărul.
Ion Aliman a fost căpitan de vas de croazieră până în 2012, când a renunţat la marinărie şi a ajuns în fruntea comunei Deveselu.
În timpul mandatelor sale a fost operaţionalizată Baza NATO de la Deveselu. Pentru localnici, venirea militarilor americani a însemnat milioane de euro investite în dezvoltarea comunei.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.