October 26, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Români păcăliți cu apartamente vândute de mai multe ori, la Craiova. Paguba e de peste un milion de euro

2 min read

Ajutat de 4 complici, italianul a făcut peste un milion de euro din vânzarea repetată a apartamentelor.
Italianul a fost plasat sub control judiciar de către magistrații de la Tribunalul Dolj.
Italianul, stabilit la Craiova, a fost reținut pentru 24 de ore, apoi magistraţii de la Tribunalul Dolj au dispus plasarea lui sub control judiciar.

Alte patru persoane, români, sunt cercetate în dosar pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave. Acestea l-ar fi ajutat pe italian să-și pună în aplicare planul.

Schema i-a adus italianului peste un milion de euro

„Inculpatul, cetățean italian, ajutat de alte 4 persoane, a indus în eroare un număr de 24 de persoane vătămate cu privire la transmiterea dreptului de proprietate asupra unor imobile-apartamente construite de firmele pe care le administra/controla, respectiv case, terenuri, în scopul de a obține pentru sine sau pentru altul un folos material injust, pricinuindu-le, astfel, persoanelor vătămate o pagubă totală estimată la 1.138.770 de euro”, au precizat anchetatorii.

”Persoanele în cauză ar fi indus în eroare şi prejudiciat 24 de persoane la momentul încheierii şi derulării unor antecontracte, acte adiţionale şi contracte de vânzare – cumpărare a unor imobile nou construite, care ar fi fost promise spre vânzare sau înstrăinate către mai mulţi promitenţi – cumpărători sau cumpărători”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Citește și: Start incert pentru programul Noua Casă, dar tinerii sunt interesați, atraşi de avansul de doar 5% Programul ‘Prima casă’ devine ‘O familie, o casă’. Condiții pentru accesarea creditului

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.