October 26, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Rezultate alegeri locale 2020 primăria Bacău. Cine candidează pentru funcţia de primar

2 min readDuminică 27 septembrie, după ora 21:00, vom afla rezultatele alegerilor locale şi vom şti cine va fi primarul municipiului Bacău în următorii 4 ani.

 Primele rezultate ale alegerilor locale pentru primăria Bacău vor fi anunţate duminică după ora 21:00, când se închid urnele în toată țara.Aici afli prima dată cine a câştigat alegerile locale 2020 pentru primăria Bacău.Dacă votezi în Bacău şi nu ştii de ce secţie de votare ţii, vezi aici unde votezi.
Cine candidează în 2020 la primăria Bacău
 
Actualul primar al Bacăului,Cosmin Necula, are 10 contracandidați pentru mandat.În ordinea de pe buletinul de vot, candidații pentru Primăria Bacău sunt:1. Cosmin Necula (candidat la primăria Bacău din partea Partidului Pro România)2. Daniel-Dragoș Ștefan (candidat la primăria Bacău din partea Partidului Mișcarea Populară)3. Constanin Scripăț (candidat la primăria Bacău din partea ALDE)4. Vasile Grecu (candidat la primăria Bacău din partea Partidului Verde)5. Lucian Daniel Stanciu-Viziteu (candidat la primăria Bacău din partea PNL-USR-PLUS)
6. Ștefan-Sorin Umbrărescu (candidat la primăria Bacău din partea Alianței Social Umaniste)7. Iulian Vișoiu (candidat la primăria Bacău din partea Partidului Băcăuanilor)8. Cristinel Manolache (candidat la primăria Bacău din partea Partidului Ecologist Român)9. Ioan Popa (candidat la primăria Bacău din partea Alianței pentru Unirea Românilor)10. Sergiu Sechelaru (candidat independent la primăria Bacău)11. Dorin Chirilescu (candidat independent la primăria Bacău)Rezultatele alegerilor locale din 2016 pentru primăria Bacău
 
În urmă cu patru ani, alegerile locale pentru primăria Bacău au fost câștigate de Cosmin Necula, care a candidat din partea PSD.Anul acesta, Cosmin Necula candidează din partea partidului Pro România.În 2016, pe următoarele trei locuri s-au clasat Cristinel Manolache (PSRo), cu 16,44%, Dragos Lucian (PNL), cu 16,16%, și Romeo Stavarache (independent), cu 7,31%.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.