October 26, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Accident înfiorător la Răcoasa, Vrancea, după ce o combină agricolă a intrat pe contrasens

2 min read

Tânăra a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi scoasă dintre fiarele mașinii.
Ea se afla în stare de semi-inconștiență în momentul în care a fost preluată de ambulanță.
Imagini teribile surprinse astăzi pe DN 2L, care face legătura între Panciu și Soveja, după ce o combină a pătruns pe contrasens și s-a înfipt într-o mașină Skoda, la volanul căreia se afla o șoferiță în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, tânăra a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi scoasă dintre fiarele mașinii.

Grav rănită, șoferița a fost preluată cu ambulanța SMURD și transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Panciu.

Tânăra a suferit multiple traumatisme și se afla în stare de semi-inconștiență în momentul în care a fost preluată de ambulanță.

“Paramedicii au preluat o victimă de sex feminin, în vârstă de 28 ani, în stare semiconștientă, cu multiple traumatisme, pe care au transportat-o la CPU Panciu”, au anunțat reprezentanții ISU Vrancea.

Polițiștii au demarat cercetările și urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Citește și: Roxana a murit nevinovată, la 19 ani, strivită în mașina lovită de o betonieră intrată cu viteză pe contrasens, în Suceava Românul care a murit în Germania, spulberat de un BMW, a vrut să-și ucidă soția, care era cu el în mașină

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.